Welkom op de officiële website van W.E.N.N.A.MUSIC

Welkom op de officiële website van W.E.N.N.A.MUSIC, een platenlabel da u de beste kwaliteit geeft als het gaat om productie en promotie van audio en visuele muziek. Wij ontdekken en ontwikkelen artiesten, zetten ze op de markt en promoten hun muziek op diverse platforms. Wij hebben ontdekken en ontwikkelen ook songwriters, bezitten en beheren auteursrechten voor muziekwerken voor gebruik in de opnames, openbare optredens, en verwante toepassingen, zoals films en advertenties. Onze Visie is om de wereld te inspireren op elk gewenst moment door middel van entertainment en educatie. Ons belangrijkste doel is de release van Hiphop / Rap & instrumentale muziek in de Hip Hop / Rap genre wereldwijd. Daarnaast brengt W.E.N.N.A.MUSIC ook ander muziek uit andere genres zoals jazz, reggae, Rock & Roll, Blues / Soul, maar ook salsa, merengue bachata, en vele andere soorten muziekstijlen W.E.N.N.A. is de naam gegeven door familie en vrienden en is acroniem voor WIJ EXPRESEREN NOOIT EINDIGENDE GELUIDEN ALS MAAR DOOR.

Wenna Music Info
Hier zullen we u op de hoogte houden en eïnspireren over alle gang van zaken. De website is in de eerste plaats een platform voor muziekanten/kunstenaars die getekend zijn bij W.E.N.N.A.MUSIC , daarnaast biedt de website ongetekende artiesten een kans om muziek te promote. W.E.N.N.A.MUSIC is een gepassioneerd bedrijf dat zich bezighoudt met alle aspecten van de muziek business , dat wil zeggen; publiceren, productie , opname, engineering, boekingen , Artist Development , foto- en video-shoot / editing . We staan open voor samenwerking , zij het korte of lange termijn . Voor meer informatie zie prijslijst hieronder of neem contact met ons door te klikken op het contact bar .

Over Wenna Music

W.E.N.N.A. aka WEE of MR. Music werd geboren in Zuid – Amerika in het Land Suriname , waar hij woonde tot zijn 12e leeftijd. Op zijn 12e verhuisde hij naar Nederland waar hij woonde in verschillende steden als Arnhem , Den Haag , Rotterdam , Amsterdam en Almere . Net als de meeste kunstenaars begon Mr. WEE al heel vroeg met muziek, of het was op school , thuis of bij vrienden was er niet een dag die W.E.N.N.A niet betrokken was met muziek. Freestylen en het schrijven van teksten was op jonge leeftijd al een gewoonte. Geïnspireerd door zijn vrienden en familie platenverzameling nam hij het naar het volgende niveau door het starten van zijn eigen label , vanaf dat moment was W.E.N.N.A.MUSIC geboren. Het maken van beats was een logische aanvulling op het schrijven van teksten. Dat is een belangrijk element voor zijn label. Samen met de bijbehorende video geeft zijn muziek een algemeen beeld wat hij wil over te brengen aan het publiek.

Contacteer ons

  Prijslijst W.E.N.N.A.MUSIC

  Mix & Mastering ; € 80 per uur
  Opnemen ; € 100 per uur (Inclusief mix en mastering)
  Opnemen een hele dag ; € 700(Een hele dag opname is 9 uur)
  Video Shoot / bewerken ; € 45 euro per uur
  Beats te koop vanaf ; € 200 per slag
  Ghostwriting ; € 80 per 16 bars
  Featers / Samenwerking ; € 300 per 16 bars